Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2635
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเพริศพิชญ์ คณาธารณา-
dc.contributor.authorปาริฉัตร สุขเพ็งen_US
dc.date2544en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:42:15Z-
dc.date.available2010-05-06T05:42:15Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2635-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เคมีวิเคราะห์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. 2544en_US
dc.format(12) 88 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไฮโดรคาร์บอนen_US
dc.subjectไดเมธิลเอมีน การวิเคราะห์en_US
dc.subjectไตรเมธิลเอมีน การวิเคราะห์en_US
dc.subjectโครมาโตกราฟีen_US
dc.titleการวิเคราะห์สารระเหยไฮโดรคาร์บอนในอาหารทะเลแช่แข็งโดยเทคนิคก๊าซโครมาโทกราฟีen_US
dc.title.alternativeAnalysis of volatileHydrocarbon compounds frozen seafood by Gas Chromatographyen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ (เคมีวิเคราะห์)en_US
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
217058.pdf5.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.