Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2612
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธิวาริ โอภิธากร | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:41:27Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:41:27Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2612 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (21) 183 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหาร การทอด | en_US |
dc.subject | น้ำมันและไขมัน | en_US |
dc.subject | การดูดซับ | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร | en_US |
dc.subject | เต้าหู้ปลา การทอด | en_US |
dc.title | การดูดซึมน้ำมันในการทอดผลิตภัณฑ์เต้าหู้ปลาภายในสภาวะสุญญากาศ | en_US |
dc.title.alternative | Oil absorption during vacuum frying of fish tofu | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมเคมี | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมเคมี) | - |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
249393_app.pdf | 7.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_bibli.pdf | 54.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch5.pdf | 74.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch4.pdf | 4.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch3.pdf | 5.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch2.pdf | 621.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch1.pdf | 591.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_con.pdf | 235.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ab.pdf | 66.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ti.pdf | 31.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.