Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2445
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รุจิรา กิจธารทอง | en_US |
dc.date | 2534 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:35:41Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:35:41Z | - |
dc.date.issued | 2534 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2445 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2534 | en_US |
dc.format | 127 หน้า ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | มังคุด การบรรจุหีบห่อ | en_US |
dc.subject | ผลไม้แช่แข็ง | en_US |
dc.title | การพัฒนาบรรจุภัณฑ์มังคุดแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | en_US | |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) | en_US |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
138477.pdf | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.