Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2445
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรุจิรา กิจธารทองen_US
dc.date2534en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:35:41Z-
dc.date.available2010-05-06T05:35:41Z-
dc.date.issued2534en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2445-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2534en_US
dc.format127 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมังคุด การบรรจุหีบห่อen_US
dc.subjectผลไม้แช่แข็งen_US
dc.titleการพัฒนาบรรจุภัณฑ์มังคุดแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)en_US
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
138477.pdf3.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.