Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2433
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทิพรัตน์ หงภัทรคีรีen_US
dc.date2534en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:35:20Z-
dc.date.available2010-05-06T05:35:20Z-
dc.date.issued2534en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2433-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2534en_US
dc.format106 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมันสำปะหลังen_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.subjectSchwanniomyces castelliien_US
dc.titleการเสริมโปรตีนในมันสำปะหลังโดยใช้ยีสต์ Schwanniomyces castelliien_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)en_US
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
135891.pdf5.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.