Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2432
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล | - |
dc.contributor.author | อัญชลี สาระโบก | en_US |
dc.date | 2544 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:35:20Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:35:20Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2432 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 | en_US |
dc.format | (12) 115 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | กรดไขมัน | en_US |
dc.subject | ไลเปส | en_US |
dc.subject | น้ำมันปลา | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมปลาทูน่ากระป๋อง | en_US |
dc.title | การเพิ่มความเข้มข้นของกรดไขมันไม่อิ่มตัว -3 ในน้ำมันปลาทูน่าโดยไลเปสตรึงรูป | en_US |
dc.title.alternative | Emrichment of the -3 polyunsaturated fatty acids in Tuna oil by immobilized Lipases | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
212913.pdf | 5.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License