Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศศิมา เอี่ยมแสงธรรม | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:35:17Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:35:17Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2430 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (21) 174 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ไวน์สับปะรด | en_US |
dc.subject | เอนไซม์เพคติเนส | en_US |
dc.title | การปรับปรุงคุณภาพและกลิ่นรสของไวน์สับปะรดโดยใช้เอนไซม์เพคติเนส | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of quality, flavour and aroma of pineapple wine by using pectinase enzyme | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) | en_US |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
242942.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_app.pdf | 5.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_bibli.pdf | 132.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch4.pdf | 102.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch3.pdf | 356 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch2.pdf | 156.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch1.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_con.pdf | 139.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ab.pdf | 100.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ti.pdf | 29.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.