Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศศิมา เอี่ยมแสงธรรมen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:35:17Z-
dc.date.available2010-05-06T05:35:17Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2430-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(21) 174 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไวน์สับปะรดen_US
dc.subjectเอนไซม์เพคติเนสen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพและกลิ่นรสของไวน์สับปะรดโดยใช้เอนไซม์เพคติเนสen_US
dc.title.alternativeImprovement of quality, flavour and aroma of pineapple wine by using pectinase enzymeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)en_US
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242942.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open
242942_app.pdf5.66 MBAdobe PDFView/Open
242942_bibli.pdf132.63 kBAdobe PDFView/Open
242942_ch4.pdf102.36 kBAdobe PDFView/Open
242942_ch3.pdf356 kBAdobe PDFView/Open
242942_ch2.pdf156.17 kBAdobe PDFView/Open
242942_ch1.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
242942_con.pdf139.35 kBAdobe PDFView/Open
242942_ab.pdf100.1 kBAdobe PDFView/Open
242942_ti.pdf29.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.