Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดาวริน สุขเกษมen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:34:57Z-
dc.date.available2010-05-06T05:34:57Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2420-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(18) 111 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectยีสต์ การผลิตen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.titleผลร่วมระหว่างสารสกัดพืชสมุนไพร พีเอชและความเข้มข้นของเกลือโซเดียมคลอไรด์หรือน้ำตาลซูโครสต่อการเจริญของยีสต์ที่แยกได้จากน้ำผักกาดดองและน้ำส้มคั้นen_US
dc.title.alternativeThe combined effect of herbal extracts, pH and NaCl or sucrose on the growth of isolated yeasts from pickle and orange juiceen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)en_US
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
285949_app.pdf3.5 MBAdobe PDFView/Open
285949_bibli.pdf139.86 kBAdobe PDFView/Open
285949_ch4.pdf170.78 kBAdobe PDFView/Open
285949_ch3.pdf772.04 kBAdobe PDFView/Open
285949_ch2.pdf254.67 kBAdobe PDFView/Open
285949_ch1.pdf388.3 kBAdobe PDFView/Open
285949_con.pdf125.92 kBAdobe PDFView/Open
285949_ab.pdf135.54 kBAdobe PDFView/Open
285949_ti.pdf83.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.