Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิตตรา ยี่แสงen_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:34:39Z-
dc.date.available2010-05-06T05:34:39Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2413-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550en_US
dc.format(9) 83 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแล็กโตบาซิลลัสen_US
dc.subjectแบคทีเรียแล็กติกen_US
dc.titleการผลิตคีเฟอรันจากแป้งสาคูโดยเชื้อ Lactobacillus kefiranofaciensen_US
dc.title.alternativeProduction of kefiran from sago starch by lactobacillus kefiranofaciensen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296329_app.pdf106.71 kBAdobe PDFView/Open
296329_bibli.pdf127.43 kBAdobe PDFView/Open
296329_ch4.pdf109.47 kBAdobe PDFView/Open
296329_ch3.pdf395.15 kBAdobe PDFView/Open
296329_ch2.pdf140.08 kBAdobe PDFView/Open
296329_ch1.pdf497.29 kBAdobe PDFView/Open
296329_con.pdf77.42 kBAdobe PDFView/Open
296329_ab.pdf77.5 kBAdobe PDFView/Open
296329_ti.pdf180.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.