Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1877
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทวิชาติ เย็นวิเศษ | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:13:52Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:13:52Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1877 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมวัสดุ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (14) 111 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โลหะผสม การผลิต | en_US |
dc.title | การปรับปรุงสมบัติเชิงกลของอะลูมิเนียมที่หล่อจากกระป๋องเครื่องดื่มที่ใช้แล้วด้วยการเติมซิลิกอนและกระบวนการทางความร้อน | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of the mechanical properties of aluminium cast from recycled beverage cans by silicon addition and heat treatment | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมวัสดุ) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมวัสดุ | - |
Appears in Collections: | 235 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282244_app.pdf | 16.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_bibli.pdf | 51.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ch7.pdf | 61.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ch5.pdf | 2.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ch6.pdf | 12.87 MB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ch4.pdf | 815.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ch3.pdf | 75.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ch2.pdf | 377.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ch1.pdf | 54.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_con.pdf | 91.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ab.pdf | 72.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282244_ti.pdf | 41.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.