Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ระวี เจียรวิภา | - |
dc.contributor.author | พิสมัย อนุสรณ์วาณิช | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-06T07:17:20Z | - |
dc.date.available | 2024-09-06T07:17:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602 | - |
dc.description | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (พืชศาสตร์), 2562 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | กาแฟ พันธุ์โรบัสต้า | en_US |
dc.subject | ใบกาแฟ | en_US |
dc.title | องค์ประกอบสารพฤกษเคมีในระยะพัฒนาการของใบกาแฟโรบัสต้าและการใช้ประโยชน์เพื่อการผลิตชาใบกาแฟ | en_US |
dc.title.alternative | Phytochemical Compositions of Robusta Coffee Leaves during Developmental Stages and its Benefit of Tea | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Plant Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
435376.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License