Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorระวี เจียรวิภา-
dc.contributor.authorพิสมัย อนุสรณ์วาณิช-
dc.date.accessioned2024-09-06T07:17:20Z-
dc.date.available2024-09-06T07:17:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602-
dc.descriptionวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (พืชศาสตร์), 2562en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectกาแฟ พันธุ์โรบัสต้าen_US
dc.subjectใบกาแฟen_US
dc.titleองค์ประกอบสารพฤกษเคมีในระยะพัฒนาการของใบกาแฟโรบัสต้าและการใช้ประโยชน์เพื่อการผลิตชาใบกาแฟen_US
dc.title.alternativePhytochemical Compositions of Robusta Coffee Leaves during Developmental Stages and its Benefit of Teaen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
435376.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons