Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17660
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดุสิดา หนูทอง-
dc.date.accessioned2022-11-22T02:26:47Z-
dc.date.available2022-11-22T02:26:47Z-
dc.date.issued2564-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17660-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X601299-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ข้าวen_US
dc.titleการศึกษาและพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวแก้วสังข์หยดen_US
dc.title.alternativeStudy and development of Nata de riceen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.