Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17657
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธรรมนูญ โปรดปราน-
dc.contributor.authorสุทธวัฒน์ เบญจกุล-
dc.date.accessioned2022-11-21T09:33:25Z-
dc.date.available2022-11-21T09:33:25Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17657-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=17154-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาหมึกen_US
dc.subjectไบโอฟิล์มen_US
dc.subjectสารเคลือบบริโภคได้en_US
dc.titleการใช้น้ำหมึกปราศจากเมลานินจากหมึกกล้วยเพื่อปรับปรุงสมบัติของฟิล์มโปรตีนจากซูริมิen_US
dc.title.alternativeUse of melanin-free squid ink for properties improvement of surimi protein-based filmsen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.