Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Pornpisanu Promsivapallop | - |
dc.contributor.author | Nichanan Blaxell | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-07T16:24:47Z | - |
dc.date.available | 2021-08-07T16:24:47Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248 | - |
dc.description | Thesis (M.B.A., Hospitality and Tourism Management (International program))--Prince of Songkla University, 2019 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | Food tourism Phuket | en_US |
dc.subject | Foreign tourists Phuket | en_US |
dc.subject | Nutrition Surveys Phuket | en_US |
dc.subject | Food consumption Phuket | en_US |
dc.title | Tourist segmentation based on food risk perception : A study of Australian tourists in Phuket | en_US |
dc.title.alternative | การแบ่งกลุ่มนักท่องเที่ยวตามการรับรู้ความเสี่ยงด้านอาหาร : กรณีศึกษาเกี่ยวกับนักท่องเที่ยวชาวออสเตรเลียในจังหวัดภูเก็ต | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management) | - |
dc.contributor.department | คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว | - |
Appears in Collections: | 816 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
434718.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License