Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPornpisanu Promsivapallop-
dc.contributor.authorNichanan Blaxell-
dc.date.accessioned2021-08-07T16:24:47Z-
dc.date.available2021-08-07T16:24:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248-
dc.descriptionThesis (M.B.A., Hospitality and Tourism Management (International program))--Prince of Songkla University, 2019en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectFood tourism Phuketen_US
dc.subjectForeign tourists Phuketen_US
dc.subjectNutrition Surveys Phuketen_US
dc.subjectFood consumption Phuketen_US
dc.titleTourist segmentation based on food risk perception : A study of Australian tourists in Phuketen_US
dc.title.alternativeการแบ่งกลุ่มนักท่องเที่ยวตามการรับรู้ความเสี่ยงด้านอาหาร : กรณีศึกษาเกี่ยวกับนักท่องเที่ยวชาวออสเตรเลียในจังหวัดภูเก็ตen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)-
dc.contributor.departmentคณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว-
Appears in Collections:816 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
434718.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons