Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจุฑารัตน์ ทะสะระ-
dc.contributor.authorฮารีซะ กอฮิง-
dc.date.accessioned2021-06-24T08:44:13Z-
dc.date.available2021-06-24T08:44:13Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17132-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เคมีประยุกต์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.subjectข้าวกล้องงอกen_US
dc.subjectพันธุ์ข้าวกล้องงอกภาคใต้en_US
dc.titleการอบแห้งและระยะเวลาในการเก็บรักษาข้าวกล้องงอกสายพันธุ์พื้นเมืองของภาคใต้ : หอมกระดังงาและซีบูกันตังen_US
dc.title.alternativeDrying and Storage of Germinated Brown Rice Cultivated in Southern of Thailand : HawmKradang-Ngah and Seebukantangen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี สาขาวิชาวิทยาศาสตร์-
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Technology (Science programs)-
Appears in Collections:722 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TC1615.pdf2.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.