Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสรัญญา, ช่วงพิมพ์-
dc.contributor.authorนลินี, จาริกภากร-
dc.contributor.authorวิทยา, พงษ์ทอง-
dc.contributor.authorเขมิกา, โขมพัตร-
dc.contributor.authorสาวิตรี, เขมวงศ์-
dc.date.accessioned2015-09-29T02:22:46Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:36:11Z-
dc.date.available2015-09-29T02:22:46Z-
dc.date.available2021-05-17T11:36:11Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15636-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherสำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตร เขตที่ 8th_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleการศึกษาและกำหนดค่าสูงสุดของปริมาณสารพิษตกค้างth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:993 ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลา



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.