Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิระ, สุวรรณประเสริฐ-
dc.contributor.authorทาริกา, หนิมุสา-
dc.contributor.authorจอมขวัญ, วงศ์อรุโณทัย-
dc.date.accessioned2015-09-29T02:16:45Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:35:41Z-
dc.date.available2015-09-29T02:16:45Z-
dc.date.available2021-05-17T11:35:41Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15621-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherสำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตร เขตที่ 8th_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleการปรับปรุงพันธุ์ถั่วหร้่ง-การผสมพันธู์และการสร้างRILth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:993 ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลา



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.