Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorกรมวิชาการเกษตร-
dc.date.accessioned2016-01-15T06:43:39Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:35:34Z-
dc.date.available2016-01-15T06:43:39Z-
dc.date.available2021-05-17T11:35:34Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15617-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherกรมวิชาการเกษตรth_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.title9 หลักวิชาการ เพื่อลดต้นทุนและสร้างมูลค่าเพิ่มในการผลิตพืชth_TH
dc.typeOtherth_TH
Appears in Collections:993 ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลา



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.