Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15617
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor | กรมวิชาการเกษตร | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-15T06:43:39Z | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T11:35:34Z | - |
dc.date.available | 2016-01-15T06:43:39Z | - |
dc.date.available | 2021-05-17T11:35:34Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15617 | - |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | กรมวิชาการเกษตร | th_TH |
dc.subject | ความไม่มั่นคงทางอาหาร | th_TH |
dc.title | 9 หลักวิชาการ เพื่อลดต้นทุนและสร้างมูลค่าเพิ่มในการผลิตพืช | th_TH |
dc.type | Other | th_TH |
Appears in Collections: | 993 ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลา |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9 หลักวิชาการ เพื่อลดต้นทุนและสร้างมูลค่าเพิ่มในการผลิตพืช.pdf | 3.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.