Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอำนวย, ไชยสุวรรณ์-
dc.contributor.authorกมลภัทร, ศิริพงษ์-
dc.contributor.authorอุทัยวรรณ, ทุ่ยอ้น-
dc.date.accessioned2015-09-25T07:47:04Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:35:23Z-
dc.date.available2015-09-25T07:47:04Z-
dc.date.available2021-05-17T11:35:23Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15611-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherสำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตร เขตที่ 8th_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleการคัดเลือกและขยายหน่อพันธฺุ์สับปะรดปลอดจากเชื้อไวรัสสาเหตุโรคเหี่ยวth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:993 ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลา



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.