Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเทวี, ทองแดง คาร์ริสา-
dc.contributor.authorณิชาภัทร, สมบูรณ์-
dc.date.accessioned2015-09-29T06:22:13Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:05:14Z-
dc.date.available2015-09-29T06:22:13Z-
dc.date.available2021-05-17T11:05:14Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14908-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectการขาดการมีส่วนร่วมของประชาชนและการบริหารจัดการอย่างเหมาะสมth_TH
dc.titleสมบัติของเจลผสมระหว่างวุ้นกับเจลาตินปลาth_TH
dc.title.alternativeProperties of Agar and Fish Gelatin Mixed Gelsth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstracts.pdf313.99 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdf207.76 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdf626.19 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf273.03 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf494.7 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf233.73 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf353.88 kBAdobe PDFView/Open
Cover (1).pdf378.34 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf297.97 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdf258.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.