Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14795
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor | กรมควบคุมมลพิษ | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-26T07:11:01Z | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T10:57:34Z | - |
dc.date.available | 2016-02-26T07:11:01Z | - |
dc.date.available | 2021-05-17T10:57:34Z | - |
dc.date.issued | 2548 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14795 | - |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.subject | คุณภาพสิ่งแวดล้อม | th_TH |
dc.title | แนวปฏิบัติที่ดีด้านการป้องกันและลดมลพิษ อุตสาหกรรมชุมชนประเภทอาหารทะเลตากแห้ง | th_TH |
dc.type | Book | th_TH |
Appears in Collections: | 996 ธรรมาภิบาล |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
05-แนวปฏิบัติอาหารทะเลตากแห้ง-007471.pdf | 7.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.