Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14042
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2016-02-24T08:47:46Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T04:57:17Z-
dc.date.available2016-02-24T08:47:46Z-
dc.date.available2021-05-17T04:57:17Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14042-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherกรมการท่องเที่ยวth_TH
dc.subjectการขาดการมีส่วนร่วมของประชาชนและการบริหารจัดการอย่างเหมาะสมth_TH
dc.titleมาตรฐานการบริการอาหารฮาลาลเพื่อการท่องเที่ยวth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:993 ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลา

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
301.pdf198.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.