Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446
Title: ผลของรูปแบบการเลี้ยงต่อคุณภาพซาก ลักษณะทางกายภาพ และองค์ประกอบทางเคมีของเนื้อไก่เบตง
Other Titles: Effect of Rearing System on Carcass Quality, Physical Properties and Chemical Composition of Betong Chicken Meat
Authors: ไชยวรรณ วัฒนจันทร์
กัณฑาภรณ์ ฤทธิ์ชู
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: ไก่เบตง การเลี้ยง;ไก่เบตง ซาก
Issue Date: 2562
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2562
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438037.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons