Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พัชรินทร์ ภักดีฉนวน | - |
dc.contributor.author | ปิ่น จันจุฬา | - |
dc.contributor.author | ใบศรี สร้อยสน | - |
dc.contributor.author | ธรรมรัตน์ สัมมะวัฒนา | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T07:44:51Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T07:44:51Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำนมแพะ คุณภาพ | en_US |
dc.subject | น้ำนมแพะ | en_US |
dc.title | ผลของพีเอชและการแช่แข็งต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำนมแพะและการปรับปรุงสมบัติ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of pH and Freezing on Physicochemical Properties of Goat Milk and Properties Improving | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Research 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
447310-abstract.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.