Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรินทร์ ภักดีฉนวน-
dc.contributor.authorปิ่น จันจุฬา-
dc.contributor.authorใบศรี สร้อยสน-
dc.contributor.authorธรรมรัตน์ สัมมะวัฒนา-
dc.date.accessioned2021-02-18T07:44:51Z-
dc.date.available2021-02-18T07:44:51Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำนมแพะ คุณภาพen_US
dc.subjectน้ำนมแพะen_US
dc.titleผลของพีเอชและการแช่แข็งต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำนมแพะและการปรับปรุงสมบัติen_US
dc.title.alternativeEffect of pH and Freezing on Physicochemical Properties of Goat Milk and Properties Improvingen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Research
712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
447310-abstract.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.