Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13270
Title: Chemical constituents from the latex of Garcinia cowa and antioxidation properties
Other Titles: องค์ประกอบทางเคมีจากน้ำยางชะมวง (Garcinia cowa) และสมบัติต้านปฏิกิริยาออกซิเดชัน
Authors: Wilawan Mahabusarakam
Parichat Chairerk
Faculty of Science (Chemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
Keywords: Garcinia cowa;Latex, Synthetic
Issue Date: 2001
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Organic Chemistry)--Prince of Songkla University, 2001
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13270
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
220639.pdf7.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons