Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244
Title: ความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์
Other Titles: Prevalence of enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) in retailed meats
รายงานฉบับสมบูรณ์(ตุลาคม 2557-กันยายน 2559)ความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์
Authors: ภารนัย สุขุมังกูร
ศิริวรรณ ศิริแก้ว
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: เอสเคอริเคียโคไล;เนื้อสัตว์;Escherichia coli
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
424261.pdf106.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.