Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13058
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจรีรัตน์ สกุลรัตน์-
dc.contributor.authorตรีรัตน์ เจริญกุล-
dc.date.accessioned2020-08-03T06:40:05Z-
dc.date.available2020-08-03T06:40:05Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13058-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปุ๋ยชีวภาพen_US
dc.titleผลกระทบของอัตราการเติมและอุณหภูมิของอากาศที่เข้าต่อประสิทธิภาพการย่อยสลายของเปลือกผลไม้ในถังหมักปุ๋ยแบบเติมอากาศen_US
dc.title.alternativeThe Effect of Flow Rate and Temperature of Inlet air on the Degradation Efficiency of Fruit Peels in Active Composting Binen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Civil Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมโยธา-
Appears in Collections:220 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432123.pdf3.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.