Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13053
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | บุญฑริกา ใจกระจ่าง | - |
dc.contributor.author | วัชรินทร์ วิชัยดิษฐ์ | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-03T04:30:45Z | - |
dc.date.available | 2020-08-03T04:30:45Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13053 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (บธ.ม. (บริหารธุรกิจ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โรงงานแปรรูปกุ้งแช่แข็ง | en_US |
dc.title | การประยุกต์ใช้ต้นทุนกิจกรรมในโรงงานแปรรูปกุ้งแช่แข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Implementation of Activity-based Costing System in Frozen Shrimp Processing Plant | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Management Sciences (Business Administration) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ | - |
Appears in Collections: | 460 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432107.pdf | 1.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.