Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorบุญฑริกา ใจกระจ่าง-
dc.contributor.authorวัชรินทร์ วิชัยดิษฐ์-
dc.date.accessioned2020-08-03T04:30:45Z-
dc.date.available2020-08-03T04:30:45Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13053-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (บธ.ม. (บริหารธุรกิจ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโรงงานแปรรูปกุ้งแช่แข็งen_US
dc.titleการประยุกต์ใช้ต้นทุนกิจกรรมในโรงงานแปรรูปกุ้งแช่แข็งen_US
dc.title.alternativeImplementation of Activity-based Costing System in Frozen Shrimp Processing Planten_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Management Sciences (Business Administration)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ-
Appears in Collections:460 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432107.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.