Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12821
Title: Factors influencing perceived value and behavioral intentions of ethnic restaurant : A study of Indonesian restaurants
Other Titles: ปัจจัยอิทธิพลต่อความรู้สึกคุ้มค้าเงินและแนวโน้มพฤติกรรมการบริโภคของลูกค้าภัตตาคารอาหารพื้นเมือง : การศึกษาภัตตาคารอาหารพื้นเมืองอินโดนีเซีย
Authors: Pornpisanu Promsivapallop
Farida Dwi Hardjanti
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
Keywords: Ethnic restaurants Indonesia
Restaurant management Indonesia
Issue Date: 2018
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.B.A., Hospitality and Tourism Management (International Program))--Prince of Songkla University, 2018
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12821
Appears in Collections:816 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432275.pdf898.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.