Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12654
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSunisa Siripongvutikorn-
dc.contributor.authorRattanamanee Chomchan-
dc.date.accessioned2020-02-27T08:42:08Z-
dc.date.available2020-02-27T08:42:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12654-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2018en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectRice Nutritional aspectsen_US
dc.subjectRice Embryosen_US
dc.titleSelenium Biofortified Ricegrass (Oryza sativa L.) Juice Powder with an Enhancement of Its Selenium Content, Bioactive Compounds Content and Biological Propertiesen_US
dc.title.alternativeการผลิตผงน้ำคั้นจากต้นอ่อนข้าวเสริมแร่ธาตุซีลีเนียมขณะปลูกซึ่งมีการเพิ่มขึ้นของปริมาณแร่ธาตุซีลีเนียม ปริมาณสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพและคุณสมบัติทางชีวภาพen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ-
Appears in Collections:859 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426613.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.