Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12580
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุชาติ เชิงทอง | - |
dc.contributor.author | วรันธร รัตนเดช | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-11T08:04:10Z | - |
dc.date.available | 2020-02-11T08:04:10Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12580 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวหอมไชยา พันธุ์ สุราษฎร์ธานี | en_US |
dc.subject | การกลายพันธุ์พืช | en_US |
dc.title | การเปรียบเทียบผลผลิตและความแปรปรวนทางพันธุกรรมของข้าวหอมไชยาในจังหวัดสุราษฎร์ธานี | en_US |
dc.title.alternative | Yield comparison and genetic variation of Chaiya fragrant rice in Surat Thani province | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science and Industrial Technology | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 932 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432957.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.