Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุชาติ เชิงทอง-
dc.contributor.authorวรันธร รัตนเดช-
dc.date.accessioned2020-02-11T08:04:10Z-
dc.date.available2020-02-11T08:04:10Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12580-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวหอมไชยา พันธุ์ สุราษฎร์ธานีen_US
dc.subjectการกลายพันธุ์พืชen_US
dc.titleการเปรียบเทียบผลผลิตและความแปรปรวนทางพันธุกรรมของข้าวหอมไชยาในจังหวัดสุราษฎร์ธานีen_US
dc.title.alternativeYield comparison and genetic variation of Chaiya fragrant rice in Surat Thani provinceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432957.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.