Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12572
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorโอภาส พิมพา-
dc.contributor.authorเอกอนงค์ สิทธิประการ-
dc.date.accessioned2020-02-11T07:41:23Z-
dc.date.available2020-02-11T07:41:23Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12572-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโคเนื้อ อาหารen_US
dc.subjectโคเนื้อ การเจริญเติบโตen_US
dc.titleอาหารโคขุนคุณภาพสูงจากกากตะกอนน้ำมันปาล์มหมักen_US
dc.title.alternativeHigh Quality Feed from Fermented Decanter Cake for Beef Cattleen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432950.pdf2.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.