Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุรพงษ์ ชาติพันธุ์-
dc.contributor.authorปวีณา หลวงหนิ-
dc.date.accessioned2019-10-16T09:16:38Z-
dc.date.available2019-10-16T09:16:38Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12323-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิศวกรรมชีวการแพทย์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectสารใช้แทนพลาสมาen_US
dc.subjectพลาสมา การวิเคราะห์en_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.titleการหาคุณลักษณะทางกายภาพของสารเพิ่มน้ำเลือดที่มีแป้งมันสำปะหลังดัดแปรด้วยกรดร่วมกับวิธีไฮดรอกซีโพรพิเลชันen_US
dc.title.alternativePhysical characterization of Hydroxypropyl, acid-thinned tapioca starch-based plasma expanderen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์-
Appears in Collections:371 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
416974.pdf13.91 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons