Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพจนพร ไกรดิษฐ์-
dc.contributor.authorเยาวภา สุขพรมา-
dc.contributor.authorพันธ์วศรี แสงสุวรรณ-
dc.date.accessioned2019-10-16T02:56:02Z-
dc.date.available2019-10-16T02:56:02Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12313-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectเต้านม มะเร็ง การรักษาด้วยยาen_US
dc.subjectพริกไทยen_US
dc.titleฤทธิ์ต้านมะเร็งเต้านมและต้านอนุมูลอิสระในเซลล์เพาะเลี้ยงของสารสกัดจากพืชสกุลพริกไทยen_US
dc.title.alternativeAnti-cancer and anti-oxidant activity of Piper species extract in cancer cell linesen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Medicine (Biomedical Sciences)-
dc.contributor.departmentคณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีวเวชศาสตร์-
Appears in Collections:324 Research
372 Research
373 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
400023-abstract.pdf107.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.