Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12293
Title: การลดจำนวนกระป๋องบุบในคลังสินค้า: กรณีศึกษา บริษัท สยามอินเตอร์เนชั่นแนลฟู๊ด จำกัด
Other Titles: Damaged Can Reduction in Warehouse Department: A Case Study of Siam International Food Co., Ltd
Authors: เสกสรร สุธรรมานนท์
มารุต มูเก็ม
Faculty of Engineering (Industrial Engineering)
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
Keywords: กระป๋องบุบ คลังสินค้า คิวซีสตอรี่
Issue Date: 2562
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (การจัดการอุตสาหกรรม), 2562
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12293
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5910121008.pdf3.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.