Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12293
Title: | การลดจำนวนกระป๋องบุบในคลังสินค้า: กรณีศึกษา บริษัท สยามอินเตอร์เนชั่นแนลฟู๊ด จำกัด |
Other Titles: | Damaged Can Reduction in Warehouse Department: A Case Study of Siam International Food Co., Ltd |
Authors: | เสกสรร สุธรรมานนท์ มารุต มูเก็ม Faculty of Engineering (Industrial Engineering) คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ |
Keywords: | กระป๋องบุบ คลังสินค้า คิวซีสตอรี่ |
Issue Date: | 2562 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (การจัดการอุตสาหกรรม), 2562 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12293 |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5910121008.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.