Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mutita Meenune | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T08:51:02Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T08:51:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12245 | - |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Sugar-palm | th_TH |
dc.subject | PSU Publication | th_TH |
dc.title | Final Report Some factors affecting crystallisation of palm sugar cake during the production and storage | th_TH |
dc.title.alternative | ปัจจัยบางประการที่มีผลต่อการเกิดผลึกในผลิตภัณฑ์น้ำตาลแว่นระหว่างกระบวนการผลิตและการเก็บรักษา | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
433794.pdf | 342.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.