Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMutita Meenune-
dc.date.accessioned2019-04-03T08:51:02Z-
dc.date.available2019-04-03T08:51:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12245-
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectSugar-palmth_TH
dc.subjectPSU Publicationth_TH
dc.titleFinal Report Some factors affecting crystallisation of palm sugar cake during the production and storageth_TH
dc.title.alternativeปัจจัยบางประการที่มีผลต่อการเกิดผลึกในผลิตภัณฑ์น้ำตาลแว่นระหว่างกระบวนการผลิตและการเก็บรักษาth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
433794.pdf342.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.