Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11918
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศศิธร ชูศรี | - |
dc.contributor.author | ธรรมรัตน์ แก้วมณี | - |
dc.contributor.author | ธีรวัฒน์ สุดขาว | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-21T07:41:11Z | - |
dc.date.available | 2018-12-21T07:41:11Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11918 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ยา การเอื้อประโยชน์ในร่างกาย | th_TH |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | th_TH |
dc.subject | ชา แง่สุขภาพ | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ความเป็นพิษต่อเซลล์และการประเมินคุณภาพทางประสาทสัมผัสของชาชงจากพิกัดตรีสุรผล | th_TH |
dc.title.alternative | รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ความเป็นพิษต่อเซลล์และการประเมินคุณภาพทางประสาทสัมผัสของชาชงจากพิกัดตรีสุรผล | th_TH |
dc.title.alternative | In vitro antioxidant activity and sensory evaluation of tea prepared from Tri-Sura-Phon formulations | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Thai Traditional Medicine | - |
dc.contributor.department | คณะการแพทย์แผนไทย | - |
Appears in Collections: | 190 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
426624-abstract.pdf | 602.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.