Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11642
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Chaiyawan Wattanachant | - |
dc.contributor.author | Anneke | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-23T03:12:34Z | - |
dc.date.available | 2018-02-23T03:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11642 | - |
dc.description | Thesis (M.Sc., Animal Science)--Prince of Songkla University, 2017 | th_TH |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Goats Food | th_TH |
dc.subject | Goat meat Quality | th_TH |
dc.title | Effect of Feeding Concentrate Containing Crude Glycerin and Castration on Carcass Characteristics and Meat Quality of Thai Native x Anglo-Nubian Goats | th_TH |
dc.title.alternative | ผลของการให้อาหารข้นที่ผสมกลีเซอรีนดิบกับการตอนต่อลักษณะซากและคุณภาพของเนื้อแพะลุกผสมพื้นเมือง x แองโกลนูเบียน | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
419560.pdf | 2.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.