Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChaiyawan Wattanachant-
dc.contributor.authorAnneke-
dc.date.accessioned2018-02-23T03:12:34Z-
dc.date.available2018-02-23T03:12:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11642-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Animal Science)--Prince of Songkla University, 2017th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectGoats Foodth_TH
dc.subjectGoat meat Qualityth_TH
dc.titleEffect of Feeding Concentrate Containing Crude Glycerin and Castration on Carcass Characteristics and Meat Quality of Thai Native x Anglo-Nubian Goatsth_TH
dc.title.alternativeผลของการให้อาหารข้นที่ผสมกลีเซอรีนดิบกับการตอนต่อลักษณะซากและคุณภาพของเนื้อแพะลุกผสมพื้นเมือง x แองโกลนูเบียนth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
419560.pdf2.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.