Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11554
Title: ผลของการเสริมเมไธโอนีนในอาหารปลากะพงขาวที่มีแหล่งโปรตีนทดแทนปลาป่นต่อการเจริฐเติบโต ประสิทธิภาพการใช้อาหารและกิจกรรมของเอนไซม์ย่อยอาหาร
Other Titles: Effects of Methionine Supplementation in Diets Containing Alternative Protein Sources on Growth Performance, Feed Efficiency and Digestive Enzyme Activity in Asian Seabass (Lates calcarifer)
Authors: ชุติมา ตันติกิตติ
เนตรรังสี ประนามะ
Faculty of Natural Resources (Aquatic Science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
Keywords: ปลากะพงขาว อาหาร;ปลากะพงขาว การเลี้ยง;ปลากะพงขาว การเจริญเติบโต
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11554
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
418136.pdf3.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.