Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11554
Title: | ผลของการเสริมเมไธโอนีนในอาหารปลากะพงขาวที่มีแหล่งโปรตีนทดแทนปลาป่นต่อการเจริฐเติบโต ประสิทธิภาพการใช้อาหารและกิจกรรมของเอนไซม์ย่อยอาหาร |
Other Titles: | Effects of Methionine Supplementation in Diets Containing Alternative Protein Sources on Growth Performance, Feed Efficiency and Digestive Enzyme Activity in Asian Seabass (Lates calcarifer) |
Authors: | ชุติมา ตันติกิตติ เนตรรังสี ประนามะ Faculty of Natural Resources (Aquatic Science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์ |
Keywords: | ปลากะพงขาว อาหาร;ปลากะพงขาว การเลี้ยง;ปลากะพงขาว การเจริญเติบโต |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11554 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
418136.pdf | 3.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.