Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11553
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอุทิศ สังขรัตน์-
dc.contributor.authorผกามาศ เพชรสิน-
dc.date.accessioned2018-02-13T08:39:02Z-
dc.date.available2018-02-13T08:39:02Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11553-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการท่องเที่ยวเชิงนิเวศชุมชน)) มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectมลพิษทางอากาศ นครศรีธรรมราช-
dc.subjectการปรุงอาหาร (ข้าว) แง่สิ่งแวดล้อม-
dc.subjectการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรม นครศรีธรรมราช-
dc.titleประเพณีกวนข้าวยาคูกับผลกระทบด้านสิ่งแวดล้อม กรณีศึกษา : วัดพระมหาธาตุวรวิหาร จังหวัดนครศรีธรรมราชth_TH
dc.title.alternativeThe Khao Yakoo Making Ceremony and the Environmental Impact : A Case Study of Wat Phra Mahathat Voramahavihan, Nakhorn Sri Thammarat Provinceth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
418119.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.