Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11535
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | จีรเนาว์ ทัศศรี | - |
dc.contributor.author | ชุติมา รอดเนียม | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-13T07:54:13Z | - |
dc.date.available | 2018-02-13T07:54:13Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11535 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบสุขภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | อาหาร มาตรการความปลอดภัย | - |
dc.title | รูปแบบการบูรณาการความมั่นคงทางอาหารและความปลอดภัยด้านอาหาร : กรณีศึกษาตำบลควนรูและตำบลชะแล้ จังหวัดสงขลา | th_TH |
dc.title.alternative | An integrated model of food security and food safety : Cases study of Kuan Roo Sub-district and chalae Sub-district, Songkhla Province | th_TH |
dc.contributor.department | Health System Management Institute | - |
dc.contributor.department | สถาบันการจัดการระบบสุขภาพ | - |
Appears in Collections: | 148 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
418216.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.