Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11535
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจีรเนาว์ ทัศศรี-
dc.contributor.authorชุติมา รอดเนียม-
dc.date.accessioned2018-02-13T07:54:13Z-
dc.date.available2018-02-13T07:54:13Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11535-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบสุขภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectอาหาร มาตรการความปลอดภัย-
dc.titleรูปแบบการบูรณาการความมั่นคงทางอาหารและความปลอดภัยด้านอาหาร : กรณีศึกษาตำบลควนรูและตำบลชะแล้ จังหวัดสงขลาth_TH
dc.title.alternativeAn integrated model of food security and food safety : Cases study of Kuan Roo Sub-district and chalae Sub-district, Songkhla Provinceth_TH
dc.contributor.departmentHealth System Management Institute-
dc.contributor.departmentสถาบันการจัดการระบบสุขภาพ-
Appears in Collections:148 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
418216.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.