Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11395
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ฐิติวร ชูสง | - |
dc.contributor.author | อับดุลบาซิส ยาโงะ | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-12T07:35:08Z | - |
dc.date.available | 2018-02-12T07:35:08Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11395 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อาชีวเวชศาสตร์)) มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร ลูกจ้าง มาตรการความปลอดภัย | th_TH |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร ลูกจ้าง สุขภาพและอนามัย การบริหาร | th_TH |
dc.title | โครงสร้างองค์ประกอบบรรยากาศความปลอดภัยในการทำงานของพนักงานในสายการผลิตอุตสาหกรรมอาหาร | th_TH |
dc.title.alternative | Component structure of safety climate in production line workers of food manufacturing | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Medicine (Community Medicine) | - |
dc.contributor.department | คณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาเวชศาสตร์ชุมชน | - |
Appears in Collections: | 367 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
416993.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.