Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11341
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | โอภาส พิมพา | - |
dc.contributor.author | วุฒิชัย สีเผือก | - |
dc.contributor.author | เบญจมาภรณ์ พิมพา | - |
dc.contributor.author | สาโรจน์ เรืองสุวรรณ | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-31T07:55:32Z | - |
dc.date.available | 2018-01-31T07:55:32Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11341 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | สัตว์เคี้ยวเอื้อง อาหาร | th_TH |
dc.subject | ปาล์มน้ำมัน การใช้ประโยชน์ | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | การใช้ปาล์มน้ำมันดิบร่วมกับเปลือกหอยป่นและกากถั่วเหลืองเพื่อผลิตไขมันโปรตีนไหลผ่านการหมักในกระเพาะรูเมน | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science and Industrial Technology | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413390-abstract.pdf | 176.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.