Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ | - |
dc.contributor.author | วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล | - |
dc.contributor.author | ณัฐพงษ์ บวรเรืองโรจ | - |
dc.contributor.author | ชลธิชา เลี่ยมดำ | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T12:00:49Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T12:00:49Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติ | th_TH |
dc.subject | แป้ง การหมัก | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | การคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในกระบวนการหมักแป้งขนมจีน | th_TH |
dc.title.alternative | Selection of lactic acid bacteria for use as starter in Thai fermented rice nooddle (Knom Jeen) process | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
393986.pdf | 12.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.