Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมหวัง เล็กจริง-
dc.contributor.authorสุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร-
dc.date.accessioned2017-12-25T03:12:23Z-
dc.date.available2017-12-25T03:12:23Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11248-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectหอยนางรม การเก็บและรักษาth_TH
dc.subjectการแช่เย็นth_TH
dc.titleการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยนางรมพาสเจอร์ไรส์ระหว่างการเก็บรักษาโดยการแช่เย็นภายใต้สภาวะตัดแปลงบรรยากาศth_TH
dc.title.alternativeQuality Changes in Pasteurized Oyster Meat during Chilled Storage using Modified Atmosphere Packagingth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413342.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.