Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11167
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThummanoon Prodpran-
dc.date.accessioned2017-12-13T07:21:37Z-
dc.date.available2017-12-13T07:21:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11167-
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectGelatin researchth_TH
dc.subjectProteins Analysisth_TH
dc.titleEffect of gelatin hydrolysate on physico-chemical and functional properties and characteristics of film from fish myofibrillar proteinth_TH
dc.title.alternativeผลของเจลาตินไฮโดรไลเสตต่อสมบัติเคมี-กายภาพ สมบัติเชิงหน้าที่ และลักษณะเฉพาะของฟิล์มโปรตีนไมโอไฟบริลจากปลาth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417085.pdf100.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.