Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11167
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Thummanoon Prodpran | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-13T07:21:37Z | - |
dc.date.available | 2017-12-13T07:21:37Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11167 | - |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Gelatin research | th_TH |
dc.subject | Proteins Analysis | th_TH |
dc.title | Effect of gelatin hydrolysate on physico-chemical and functional properties and characteristics of film from fish myofibrillar protein | th_TH |
dc.title.alternative | ผลของเจลาตินไฮโดรไลเสตต่อสมบัติเคมี-กายภาพ สมบัติเชิงหน้าที่ และลักษณะเฉพาะของฟิล์มโปรตีนไมโอไฟบริลจากปลา | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ | - |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417085.pdf | 100.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.