Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11151
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สันทัด วิเชียรโชติ | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-04T06:22:57Z | - |
dc.date.available | 2017-12-04T06:22:57Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11151 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | เครื่องเทศ | th_TH |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | สมบัติเชิงหน้าที่และการใช้ประโยชน์ในอาหารจากพืชสมุนไพร/เครื่องเทศและเครื่องแกง | th_TH |
dc.title.alternative | Functional properties and using in food from spices/herbs and curry pastes | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.