Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิ่น จันจุฬา-
dc.contributor.authorพัชรินทร์ ภักดีฉนวน-
dc.contributor.authorสุธา วัฒนสิทธิ์-
dc.date.accessioned2017-11-08T09:13:45Z-
dc.date.available2017-11-08T09:13:45Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11127-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแพะ อาหารth_TH
dc.subjectแพะ ประสิทธิภาพอาหารสัตว์th_TH
dc.subjectกลีเซอรีน การใช้เป็นอาหารสัตว์th_TH
dc.subjectการหมักในกระเพาะรูเมนth_TH
dc.subjectแพะ การเจริญเติบโตth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleผลของกลีเซอรีนดิบในสูตรอาหารแพะต่อการใช้ประโยชน์ได้ของโภชนะกระบวนการหมัก สมดุลไนโตรเจน และสมรรถภาพการเจริญเติบโตของแพะth_TH
dc.title.alternativeEffects of crude glycerin in goat ration on nutrient utilization, rumen fermentation, nitrogen balace and growth performance of goatsth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
381132.pdf13.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.