Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11016
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญชลี ศิริโชติ-
dc.date.accessioned2017-07-29T09:20:12Z-
dc.date.available2017-07-29T09:20:12Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11016-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectส้มแขก การอบแห้งth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ ผลของความแก่อ่อนและสภาวะการอบแห้งด้วยตู้อบแห้งแบบสุญญากาศที่มีต่อคุณภาพของส้มแขกแห้งth_TH
dc.title.alternativeEffects of Maturity and Vacuum Drying Conditions on Qualities of Dried Som-Khaek (Garcinia Atroviridis Griff. ex.T Anderson)th_TH
dc.title.alternativeผลของความแก่อ่อนและสภาวะการอบแห้งด้วยตู้อบแห้งแบบสุญญากาศที่มีต่อคุณภาพของส้มแขกแห้งth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417077.pdf16.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.