Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10977
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พลภัทร กุลฑล | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-27T06:48:04Z | - |
dc.date.available | 2017-05-27T06:48:04Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10977 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ดาวเรือง การปลูก | th_TH |
dc.subject | น้ำส้มควันไม้ | th_TH |
dc.title | อัตราส่วนความเข้มข้นของน้ำส้มควันไม้ในวัสดุปลูกและการเด็ดยอดไว้ดอก ที่มีต่อคุณภาพของดอกดาวเรืองประดับตกแต่งสถานที่ | th_TH |
dc.title.alternative | The effects of wood vinegar rations in plant materials, and clipping the plant tip leaving flower buds on the plant on decorative quality of marigolds | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Office of President | - |
dc.contributor.department | สำนักงานอธิการบดี | - |
Appears in Collections: | PA01 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413690-abstract.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.