Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพลภัทร กุลฑล-
dc.date.accessioned2017-05-27T06:48:04Z-
dc.date.available2017-05-27T06:48:04Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10977-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectดาวเรือง การปลูกth_TH
dc.subjectน้ำส้มควันไม้th_TH
dc.titleอัตราส่วนความเข้มข้นของน้ำส้มควันไม้ในวัสดุปลูกและการเด็ดยอดไว้ดอก ที่มีต่อคุณภาพของดอกดาวเรืองประดับตกแต่งสถานที่th_TH
dc.title.alternativeThe effects of wood vinegar rations in plant materials, and clipping the plant tip leaving flower buds on the plant on decorative quality of marigoldsth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentOffice of President-
dc.contributor.departmentสำนักงานอธิการบดี-
Appears in Collections:PA01 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413690-abstract.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.