Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10977
Title: | อัตราส่วนความเข้มข้นของน้ำส้มควันไม้ในวัสดุปลูกและการเด็ดยอดไว้ดอก ที่มีต่อคุณภาพของดอกดาวเรืองประดับตกแต่งสถานที่ |
Other Titles: | The effects of wood vinegar rations in plant materials, and clipping the plant tip leaving flower buds on the plant on decorative quality of marigolds |
Authors: | พลภัทร กุลฑล Office of President สำนักงานอธิการบดี |
Keywords: | ดาวเรือง การปลูก;น้ำส้มควันไม้ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10977 |
Appears in Collections: | PA01 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413690-abstract.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.